2024. április 26. - Ervin

Sárkány helyett pénisz

Matthew Brady ausztrál amatőr tetoválóművész megütheti a bokáját erősen félresikerült művéért.
2010. október 29. péntek 08:50 - HírExtra
Az áldozat, Chester Ives egy szép napon meglátogatta (az akkor még) barátját, hogy megbeszéljék egy rajz elkészítését, melyet majd a tetováló felrak a hátára. Az áldozat Yin és Yang motívumát egy sárkánnyal szerette volna kiegészíteni. Matthew neki is állt a műnek az eredeti tervek szerint.

A mű elkészítése közben a két férfi azonban valamin összeveszett. Az alkotóművész azonban nem szemtől szemben vágott vissza áldozatának. Amikor a mű elkészült Matthew gyakorlatilag kirugdosta a lakásából Chester, sőt állítólag meg is ütötte őt.

Az áldozat egyből hazasietett, hogy megtekintse azt a remekművet, amelyet megálmodott a hátára. Amikor belenézett a tükörbe, legnagyobb meglepetésére nem egy sárkány állt ott, hanem egy 40 centis fallosz, amelyhez egy hosszabb szöveget is írt a tettes.

Az eset után letartóztatták az alkotó „művészt”, akit feljelentett a tettes, mivel igen sokba kerül egy ilyen mű eltávolítása. Emellett a testi sértésért is eljárás indult a tetováló ellen.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását