2024. május 18. - Erik, Alexandra

Beckham a jövőre is a Galaxynál játszik

David Beckham kitölti szerződését, és 2011-ben is a Los Angeles Galaxy labdarúgója marad, jövő tavasszal pedig az elmúlt évekkel ellentétben nem játszik kölcsönben egyetlen európai csapatnál sem.
2010. október 26. kedd 10:52 - HírExtra
A 115-szörös angol válogatott középpályás egy hétfői interjúban jelezte, hogy a szezon végén kivásárolhatná magát az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) idei alapszakaszát megnyerő kaliforniai együttesből, ám nem él ezzel az opcióval.

"Biztosan itt maradok a szerződésem végéig - mondta a 35 éves sztár. - Ide járnak a gyermekeim iskolába, nagyon boldogok vagyunk Los Angelesben."

Az elmúlt két évben Beckham januárban Olaszországba tette át a székhelyét, s az AC Milanban szerepelt kölcsönjátékosként, ám tavaszi súlyos sérülése után ő és a Galaxy vezetői is úgy látják, már nem fér bele az európai "kitérő":

"Boldogan játszanék még Európában, ám azzal a sérüléssel, ami nekem volt, bölcsebb, ha inkább pihenek az MLS holtidényében."

A Manchester United és a Real Madrid korábbi játékosa azt még nem tudja, 2011 után befejezi-e a játékot, vagy esetleg folytatja karrierjét.

"Talán közhely, de azt kell mondjam, imádok játszani, ezért ameddig bírom, futballozni akarok" - jelentette ki Beckham, aki 2007 januárjában írt alá a Galaxyhez öt évre 32,5 millió dollárért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását