2024. május 3. - Tímea, Irma

Tigrissé változott Keresztes Ildikó

"Te vagy a legszebb fiú, akit valaha láttam életemben" – mondta tanítványáról a szexis énekesnő. A különleges hangú és mozgású srácot a fiatal lányok is kezdik felfedezni, azonban afelől nincs kétség, hogy legnagyobb rajongója Keresztes Ildikó.
2010. október 25. hétfő 14:41 - HírExtra
A szombat esti X-Faktor egyik nagy meglepetése többek közt, Király L. Norbert lírai dala volt, melyet lélegzetvisszafojtva hallgatott a közönség. Keresztes Ildikó könnyes szemmel csodálta védencét, ám mindezek ellenére Geszti Péter és Malek Miklós lehúzta a produkciót.

Az ítészek úgy vélték, hogy a szomorkás dalban pont az a sajátságos humora nem mutatkozhatott meg Norbinak, amiért beválogatták a műsorba. A kemény szavak hallatán Ildikó anyatigrissé változott és a következőket mondta:

”Ha neked ez nem jött át, akkor menj orvoshoz!” – kiáltotta ingerülten Gesztinek.
„Norbi, tudod, milyen voltál ebben a dalban? Te vagy a legszebb fiú, akit valaha láttam életemben” – mondta a megszeppent srácnak mentor „anyja”.

Keresztes Ildikó nem tagadja, hogy az elmúlt hetek alatt közte és mentoráltjai között különleges kapcsolat szövődött. A gyermektelen énekesnőben feltámadtak az anyai ösztönök ezért a fiatal fiúkat oltalmazza szeretetével.

”Olyan vagyok már, mint egy anyuka, akinek három gyermeke van. Norbi is nagyon szerethető ember. Nem véletlen, hogy sírva fakadtam. Közel áll a szívemhez, és ő is azt mondta, hogy nagyon megszeretett és bízik bennem. Amikor kiáll és énekel, néha nem értem magam, és szinte belezúgok” – vallotta be a negyvenhat éves énekesnő.

Ildikóhoz hasonlóan érezhet megannyi fiatal lány is, ugyanis Király L. Norbi egy tapodtat sem tud anélkül tenni, hogy rajongói ne követnék, pedig az X-Faktor tehetségét korábban észre sem vették a lányok. Mit tesz a hírnév…

”A három és fél év volt a leghosszabb szerelem az életemben, de egy ideje annak is vége szakadt, azon kívül azt kell hogy mondjam, majdnem semmi. Sosem volt sikerem a csajoknál. Ezért is furcsa, hogy most ennyien érdeklődnek utánam” – mondta Norbi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását