2024. április 28. - Valéria

Mégse szűnik meg a MikulásGyár

Nem szűnik meg a MikulásGyár, december 9. és 19. között ismét gyűjtik az adományokat a rászorulók megsegítésére.
2010. október 22. péntek 16:48 - HírExtra
Hamis és ráadásul több pontjában is félreérthető hír látott október 21-én napvilágot - közölte Zsolnai Endre, a MikulásGyár üzemeltető-főszervezője pénteken az MTI-vel.
Az egyik gazdasági napilap csütörtöki számában azt írta, hogy végelszámolással megszűnik a Supergroup Művészeti és Kommunikációs Kft., az üzleti támogatók elmaradása miatt pedig a társaság egyik legnépszerűbb kezdeményezése, a MikulásGyár működése is veszteségbe fordult, ezért a cég a jogokat eladta.

Zsolnai Endre elmondta, hogy a MikulásGyár régi tulajdonosának cége megszűnik ugyan, ám az "új, professzionális és áldozatkész csapat már tavaly is hatalmas erkölcsi és szakmai sikereket ért el". Európa második legnagyobb karitatív akciója 2009-ben 133 ezer emberen segített, idén a 200 ezer a cél, ami további 67 ezer ember támogatását jelent. A szervező elképzelhetőnek tartja, hogy még ennél is több emberen lehet segíteni, ám ehhez nagyobb összefogás, több támogató lenne szükséges.

A legnagyobb hazai plázalánc 13 bevásárlóközpontjában, az ország összes postáján és a budapesti Felvonulási téren gyűjtik a tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű játékokat és könyveket december 9. és 19. között. Idén a MikulásGyár a Felvonulási téren dupla területen jelenik meg, ingyenes jégpályával, játékos installációkkal, mesevárral, hangulatos karácsonyi kézműves vásárral, állandó gyermek- és felnőtt programokkal várja az érdeklődőket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását