2024. április 19. - Emma

Társekeresőn csalt ki pénzt

Egyelőre keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki társkereső weboldalon csalt ki közel százezer forintot egy nyíregyházi asszonytól - jelenti a HavariaPress. A nyomozók egyúttal várják az esetleges további sértettek jelentkezését is.
2010. október 12. kedd 11:56 - HírExtra
Nyolcvanezer forintot csalt ki ismeretlen tettes egy középkorú nyíregyházi asszonytól, akivel egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg néhány hónapja.

A nő sohasem találkozott az illetővel, csak telefonon beszéltek, ennek ellenére múlt héten ötven-, majd további harmincezer forintot utalt átneki állítólagos gépkocsi javíttatásra.

A sértett hétfőn fogott gyanút, éstett feljelentést a rendőrségen, mert ekkor már nem tudta telefonon elérni a férfit, sőt az illető időközben a társkereső oldalról is törölte magát.

Az is kiderült, hogy az elkövető másvalakiről készült fényképeket használt az ismerkedéshez. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csalás miatt indított nyomozást.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását