2024. május 5. - Györgyi

Tarlós és Horváth egyeztetett

Lezajlott az első politikai egyeztetés a fővárosban Tarlós István megválasztott főpolgármester és Horváth Csaba között, aki az MSZP fővárosi frakcióvezetője lesz - értesült az MTI.
2010. október 6. szerda 21:47 - HírExtra
Molnár Zsolt, a fővárosi szocialisták kampányfőnöke ezt megerősítette az MTI-nek és közölte: szerdán Horváth Csaba társaságában Tarlós Istvánnál és György István főpolgármester-helyettesnél jártak a városházán.

Korrektnek értékelte a Fidesz főpolgármestere által a szocialistáknak az egyeztetésen tett ajánlatot, amely álláspontja szerint leképezi a budapesti választási eredményt.

A szocialista politikus úgy látja, akár a jövő héten meg is egyezhetnek.

Az MTI információi szerint az egyeztetésen nem került szóba, hogy Horváth Csaba bármilyen vezető posztot, akár főpolgármester-helyettesi széket kapna, de ahogyan ezt korábban már jelezte, ilyet nem is vállalna el.

A fővárosi szocialisták hétfőn hatalmazták fel Horváth Csabát és Molnár Zsoltot arra, hogy lefolytassák a politikai egyeztetéseket.

A vasárnapi választáson Tarlós István a szavazatok 53,37 százalékát szerezte meg, Horváth Csaba pedig 29,47 százalékot kapott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását