2024. március 19. - József, Bánk

Házat épít a CBA

Új családi házat épít két árvízkárosult család számára a CBA üzletlánc a dél-borsodi Gelejen; a cég menedzsmentje szombaton tevőlegesen is részt vett az építkezésben.
2010. október 2. szombat 15:25 - HírExtra
A közelmúltban határozta el a CBA vezetése, hogy részt vállalnak az árvízi újjáépítésben és megoldják két család lakhatási gondjait. A hatóságokkal felvettük a kapcsolatot annak érdekében, hogy ők jelöljék ki, hogy segítségnyújtásunkra hol van a legnagyobb szükség - mondta az MTI-nek Fodor Attila, a cég kommunikációs vezetője szombaton.

A választás a dél-borsodi Gelejre esett, ahol a megáradt Csincse-patak pusztított. Két család súlyosan megrongálódott lakóépülete helyett, az önkormányzat által adományozott, immár árvízmentes telken teljesen új családi házakat épít a társaság, az egyik család három, a másik két gyermekes, közülük négyen tartósan betegek.

Fodor Attila elmondta: a CBA adománya 50 millió forint, ebből készül el a két, egyenként 110 négyzetméteres ház, amelyet teljes egészében berendeznek. A házépítés rohamtempóban elkezdődött, a cél az, hogy karácsonyra a családok birtokba vehessék az újonnan felépített otthonukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását