2024. április 25. - Márk

Végigrabolták az utolsó villamosokat

Napok óta fosztogatta Budapesten az utolsó 4-6-os villamosok utasait egy rablóbanda, melynek egy 15 éves fiú volt a vezetője. A rendőrök csütörtökre virradó éjjel elfogták őket - értesült a HavariaPress.
2010. szeptember 30. csütörtök 10:55 - HírExtra
A hétfős banda az éjfél után induló, utolsó 4-6-os villamosokon fosztogatott már napok óta. Módszerük szerint felszálltak a szerelvény hátulján, majd a jármű eleje felé haladva mindenkit összefogdostak, megtapogattak. Aki aludt, vagy bódult volt, annak egyszerűen elvették a zsebében talált értékeit.

Akinél értékesebb holmit láttak vagy sejtettek, azt megfenyegették - általában késsel - s úgy fosztották ki. Mikor végigértek egy villamoson, átszálltak az ellenkező irányba tartó utolsó szerelvényre, s ott is loptak, raboltak.

A BRFK nyomozói csütörtökre virradó éjjel csaptak le a bandára, melynek legidősebb tagja 21 éves, de a vezérnek egy 15 éves fiú számított. A társaság kihallgatása még a reggeli órákban is tart. A rendőrség csoportos rablás és más bűncselekmények miatt indított eljárást az ügyben.

Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását