2024. május 19. - Ivó, Milán

Az LMP bukta Nyíregyházát

A parlamenti pártok közül a Lehet Más a Politika (LMP) nem tudott polgármesterjelöltet állítani Nyíregyházán - közölte Gál György, a város aljegyzője, a helyi választási iroda helyettes vezetője pénteken az MTI-vel.
2010. szeptember 3. péntek 18:56 - HírExtra
A péntek délutáni határidőig a helyi választási bizottság egyedül Nagy Lászlót, az MSZP polgármesterjelöltjét vette hivatalosan nyilvántartásba a szükséges számú ajánlószelvények és a választási bizottság döntése alapján - mondta a tisztségviselő.

Hozzátette: elegendő ajánlószelvényt nyújtott be Kovács Ferenc, a Fidesz-KDNP, valamint Gyüre Csaba, a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármesterjelöltje is, de az indulásuk elfogadását a választási bizottságnak még hivatalos döntéssel meg kell erősítenie.

Rajtuk kívül más polgármesterjelölt nem adott le ajánlószelvényeket Nyíregyházán, így Priksz Gábor, az LMP előzetesen megnevezett indulója, civilszervezeti menedzser sem, ami azt jelentheti, hogy nem tudta a kellő számú szelvényt összegyűjteni - hangsúlyozta Gál György. Nyíregyháza korábbi MSZP-s polgármestere, Csabai Lászlóné a nyugdíjkorhatárt elérve bejelentette visszavonulását, nem jelöltette magát a tisztségre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását