2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gyurcsány és a politikája "lenullázta" hazánkat?

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc politikája "lenullázta" Magyarországot - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője a forint árfolyamának szerdai romlása kapcsán az MTI-nek.
2009. március 4. szerda 14:32 - HírExtra
"Az elmúlt napok eseményeiből és szerdai történelmi forintárfolyam-romlásból egyértelművé vált, hogy Gyurcsány Ferenc politikája lenullázta az országot" - mondta Szijjártó Péter.

Szerinte ma már "egészen egyszerűen ciki" Magyarországgal és a magyar kormánnyal mutatkozni. Jól látszik, hogy azok a közép-európai országok, akiket néhány évvel ezelőtt még megelőztünk, ma már le akarják rúgni magukról Magyarországot - tette hozzá.
Emlékeztetett arra, hogy Magyarország korábban régióelső volt, az elmúlt évek elrontott politikája miatt azonban ma már gyakorlatilag "bottal ütjük a többi közép-európai ország nyomát".

Szijjártó Péter hatalmas szégyennek nevezte, hogy Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke kedden Ukrajknával egy platformon említette Magyarországot, mint elrettentő példát.

Ráadásul az ezzel járó következmények, mint például a forint mélyrepülése, hatalmas károkat okoz Magyarországnak, és a magyar embereket nehéz helyzetbe hozza - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását