2024. április 29. - Péter

Kozso párt keres

A TV2 új randi-műsorában keres párt magának Kozso. Az öregedés nem zavarja, viszont szembesülni sem szeret vele.
2010. augusztus 30. hétfő 12:17 - Tóbiás Gábor
Ma indul a TV2 új műsora, az Édesnégyes. Minden héten más sztár keres magának párt a kamerák előtt. Az első magányos celeb Kozso lesz, akinek kegyeiért négy hölgy küzd majd. Az egykori ámokfutónak pedig csupán egy hete lesz arra, hogy kiválassza közülük azt, akivel luxus útra megy, immáron kettesben. A kamerák természetesen oda is követik majd.

Négy ifjú hölgy rajongását kell tehát a Szomorú Szamurájnak kiállnia, ami valljuk be, nem hangzik rosszul. „Igazi, kimért, könyörtelen vadász vagyok” – mondta minderről Kozso, a lányoknak tehát nem lesz egyszerű dolguk.

Ugyanakkor a sztár bevallotta, hogy így a negyvenes évei elején már eszébe jut néha, hogy az élet bizony véges. „Félek az elmúlásra gondolni, ezért nem is szoktam beszélni róla” – mondja. Viszont belül még mindig nyolc éves kisfiúnak érzi magát, nem érzi a kort.

Ennek ellenére az idő őt sem kíméli: legendás tincse sem természetes színekben pompázik már, évek óta festeti a haját, hogy ne kelljen nap mint nap az öregedéssel szembesülnie.
Mindazonáltal a sztár rengeteget dolgozik, élvezi az életet. Inkább kevesebbet alszik, minthogy veszítsen az értékes időből.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását