2024. április 25. - Márk

Kezdődik a nyuszitánc - Playmate 2010

Bemutatták az Év Playmate-je címért versengő tíz leányzót. A mezőny igencsak vegyes, a zsűri izgatott, a rajongó facér vagy gyermekes apák már most ajánlatokkal bombázzák a hölgyeket a közösségi oldalakon. Voksán Virággal elemeztünk.
2010. augusztus 30. hétfő 18:58 - Páczai Tamás
Mit néznek a zsűrizési időszakban a sasszemű ítészek?

Nem csak a szépséget nézik, hanem azt is vizsgálják, mennyire rátermett, mennyire playmate-típus az illető leány. Az idei mezőnyről nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam egyenként a lányokat, de sok helyről azt hallottam, hogy szerintük romlik a színvonal folyamatosan. Ez olyan dolog, mint egy film folytatásos részei. Az első még jó, talán a második is, de aztán fokozatosan veszít varázsából a dolog. Saját véleményt azonban nem tudok alkotni, nagyon sokat dolgoztam a nyáron így nem tudtam figyelni a playmate választásra.

A zsűrizés egy hónapos folyamata alatt mit néznek a szerencsés zsűri tagok, kell-e a
lányoknak különleges feladatokat csinálniuk?


Igazából semmit nem kell csinálni, a fotózásokon kell részt venni és azt nézik, hogy mennyire fotogének a lányok. Ezen kívül különböző Playboy rendezvényeken hoszteszkednek a csajok, ahol kint van a legtöbb esetben valamelyik tévés társaság stábja. Itt a zsűri nézi, hogy ki hogy tud nyilatkozni, mennyire intelligensek a lányok. 2006-ban nagyon sokszor az én nyilatkozataimat vágták be a különböző rendezvényekről tudósító híradásokba. Ezért irigykedtek rám rendesen a versenyzőtársaim, sajnos sérelmezték, hogy miért mindig az én interjúimat vágják be. Ez valószínűleg azért volt, mert az én hozzászólásaimat tudták a legjobban hasznosítani a műsorszerkesztés során.



A mezőnyt végignézve a HírExtra még nem találta meg a biztos befutót, de a zsűri biztos meghozza majd szakszerű döntését szeptember végére.

Ez olyan dolog, hogy fenn is kell maradni. Hiába választanak meg valakit az év playmate-jének, ha nem tud vele élni, akkor el fog tűnni. Csak azok maradnak fenn, akik rátermettek. Kívánom, hogy az idei győztes ilyen legyen; nem olyan egyszerű ez a verseny, ahogy azt sokan kívülről látják.

A év playmate-je címért vetélkedő tíz jelöltet bemutató estén az elmúlt évek győztese, MetzkerViktória így fogalmazott: mióta playmate lett, megváltozott az élete. „Komolyabb, érettebb lettem és még hajszínt is változtattam.” Mit gondolsz erről?


Nem hiszem hogy a hajszínnek sok köze lenne a playmate-séghez, az én hajszínem évek óta
változatlan. Az én életem azért lett más, mert lemezlovasként dolgozok négy éve, nem azért, mert
hajszínt változtattam. A playboy verseny segített abban, hogy felfigyeljenek rám kezdetben, de ha emellett nem nyújtok teljesítményt és minőséget a szakmámban, akkor már nem lennék a porondon. 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását