2024. április 29. - Péter

Máris zaklatják a playmate-eket

Piszkos ajánlatokkal bombázzák a playmate-lányokat. Az édesapák, nagypapák csak szerelmes levelet küldenek, a tehetősebb urak konkrét szexuális kéréssel állnak elő.
2010. augusztus 27. péntek 09:30 - HírExtra
A Playboy magazin főszerkesztője, Radnai Péter a főváros egyik ötcsillagos szállodájában mutatta be tegnap azt a tíz lányt, aki még reménykedhet abban, hogy csatlakozhat az elmúlt hét évben megválasztott playmate-ek elit klubjához. A mezőny tizennégy fővel vágott neki a megmérettetésnek, de négy szexis hölgynek távoznia kellett.

A legcsinosabb jelöltek már túl vannak egy közös fotózáson is. Az eredményt pedig bárki megcsodálhatja a Playboy legfrissebb számában, amelynek címlapján egyébként az a Metzker Viki mutatja meg ismételten a bájait, aki 2007-ben nyert, s három éven át mondhatta magát az Év Playmate-jének.

A trónkövetelőket idén először a legnagyobb nemzetközi közösségi portálra is feltették a magazin készítői, így gyakorlatilag bárki számára elérhető közelségbe kerültek a kebelcsodák. Közülük többen el is mondták lapunknak, hogy férfiak százai képtelenek ellenállni a csábításnak.

"Családos emberek, édesapák, nagypapák, de tizenéves fiúk is naponta bombáznak minket szerelmes levelekkel, vagy éppen ajánlataikkal" – mondta mosolyogva Geszti Helga.

" Az sem titok, hogy némelyik üzenet arról szól, hogy drága ajándékokért cserébe milyen határozott kéréseik lennének. Én nem tudom, mit gondolnak ezek az urak. Pláne így, hogy szinte mindnyájan nagyon jó barátok lettünk, így azt is tudjuk, kik azok, akik szinte kivétel nélkül mindannyiunknál ugyanazzal próbálkoznak " – mesélte a győri nyuszilány.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását