2024. április 28. - Valéria

Hét tonna drogot foglaltak le

Összesen hét tonna marihuánát és hasist foglalt le a holland rendőrség Amszterdam körzetében, a nemzetközi repülőtérhez is közel fekvő egyik raktárban.
2010. augusztus 24. kedd 19:54 - HírExtra
A rendőrség keddi közlése szerint a mintegy 40 millió euró értékű kábítószert a múlt héten, egy feltételezett drogkereskedő letartóztatása után találták meg.

Rajta kívül két másik személyt is őrizetbe vettek, így a raktár bérbe adóját. Hollandiát földrajzi fekvése és liberális drogpolitikája miatt előszeretettel választják a kábítószer-kereskedők. Az országban nagyon kis mennyiségben engedélyezett a marihuána fogyasztása, de nagy tételben nem szabad kereskedni vele.

A Schiphol repülőtér és a rotterdami kikötő a latin-amerikai csempészek kedvelt célpontjai közé tartoznak, ráadásul a bűnözők egyre találékonyabbak: csak idén találtak már komoly mennyiségű kábítószert ananászok és virágok között, de még whiskyrakományban is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását