2020. június 2. - Kármen, Anita

Halálos cápatámadást szenvedett egy szörfös

Halálos cápatámadás ért egy ausztrál szörföst, aki a kontinensnyi ország délnyugati partjainál történt baleset után még kievickélt a partra, az orvosok azonban már nem tudták megmenteni az életét.
2010. augusztus 17. kedd 10:55 - HírExtra
A 31 éves férfit Gracetown közelében helyi idő szerint reggel negyed kilenc körül érte a támadás. A szemtanúk a partról mindössze annyit láttak, hogy a szörfös leesik a deszkájáról és többé nem bukkan elő.

Rob Alder helyi lakos társaival együtt a helyszínre sietett, ahol a partra vetve talált rá az eszméletlen áldozatra, az újraélesztésére tett kísérletek azonban nem jártak eredménnyel. Szemtanúk szerint a támadás reggelén sok fóka úszott a környéken, ezért valószínű, hogy a cápa csak tévedésből nézte fókának a fekete ruhában úszó sportolót. Ezt a feltételezést támasztják alá az áldozat sérülései, ugyanis a cápa nem harapott ki belőle darabokat - mondta Cassandra Fisher, aki szintén a helyszínen tartózkodott.

Gracetown, a Perthtől 270 kilométerre, délre található kedvelt turisztikai célpont Margaret River térségében található. A borairól és természeti értékeiről, barlangjairól híres környékre sokan járnak szörfözni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint mit várhat a világ Donald Trump elnökségétől?
Trump maga az élő dögvész. Háborút, szegénységet, könnyeket...
Valószínűleg a történelem legmegosztóbb amerikai elnöke lesz, jó pár rossz húzással
Semmi különöset, bár nem szimpatikus.
Semmi különöset, bár szimpatikus.
Jónak tartom Trump kinevezését, a világ jó irányba halad.
Biff Tennen már van, de hol marad Marty Mcfly?
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását