2024. május 7. - Gizella

Hajdú Péter párja hazajöhetett a kórházból

Már harmadszorra volt vaklárma, azzal kapcsolatban, hogy Hajdúéknál megindul a szülés. Tegnap várták a D betűs trónörököst, viszont az ifjú Hajdú még nem kívánt távozni anyukája pocakjából.
2010. augusztus 17. kedd 08:59 - HírExtra
A jóslófájások Sarka Katánál nem először jelentkeztek, mert már múlt héten is ugrasztotta a szülőket ifjú D. Katát hétfőre írta ki az orvos, így nem csoda, hogy hihetetlen izgalommal várják a picit, hogy végre kibújjon. De neki valahogy tágasabb benn, mint kinn.

– Nem mondhatnám stresszmentesnek az utóbbi napokat – vallotta be a Borsnak Péter.

– Katánál már több alkalommal is jelentkeztek a fájások, és hiába szaladtunk orvosunkhoz, dr. Somos Péterhez, nem indult meg a szülés. Felkészültünk a baba érkezésére, már mindene megvan, a babakocsitól a ruhákig – aki munkája mellett nagyon izgatott már a baba érkezésétől.

– Egy hét múlva indul a Frizbi, rengeteg munkám van, amit nem tudok elhalasztani. Huszonnégy óra alatt negyvennyolcat vagyok készültségben, de ahogy ezt mondani szokták, ez édes teher. Nagyon várjuk a kisfiamat, akinek a nevét még nem szeretnénk elárulni, annyit mondhatok csak el, hogy H.D. lesz a monogramja – mesélte el Hajdú a kicsiről, aki akármikor világra jöhet. Az sem kizárt, hogy éppen most.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását