2024. május 17. - Paszkál

Újabb fekete hétvége az utakon

Több mint négyszáz közúti baleset történt a hétvégén az országban, három halálos kimenetelű volt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.
2010. augusztus 2. hétfő 08:26 - HírExtra
Pénteken, szombaton és vasárnap összesen 414 közúti közlekedési baleset történt. Ebből 3 halálos kimenetelű volt, 58 súlyos, 104 könnyű sérüléssel végződött, 249 személyi sérülés nélküli, anyagi káros baleset történt - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közleményében, a police.hu oldalon.

A közlés szerint az ellenőrzések során 218 esetben színeződött el a szonda. Mint írták, a rendőrök 224 személyt értek tetten bűncselekmény elkövetése közben, 110 körözöttet fogtak el, és 732 embert állítottak elő az ország területén.

Az ORFK tájékoztatása szerint a hétvégén ketten fulladtak vízbe.Közölték: "nagyobb mértékű" forgalomnövekedéssel kell számolni az ártándi közúti határátkelőhelyen és Röszkénél a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjról hazautazók és a szabadságra indulók nagy száma miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását