2024. április 26. - Ervin

MSZP: Orbán felvállalta, hogy eddig semmit nem tett

Az MSZP szerint azzal, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egyenként egyeztet az elkövetkező négy év feladatairól az államtitkárokkal, felvállalta, hogy "eddig nem csináltak semmit, hiszen csak most óhajt beszélgetni államtitkáraival arról, mit tervez megvalósítani a kormányával".
2010. augusztus 2. hétfő 12:45 - HírExtra
Az MTI múlt csütörtökön számolt be arról, hogy hétfőtől végiglátogatja az összes szaktárcát a miniszterelnök, aki személyesen, egyenként egyeztet az elkövetkező négy év feladatairól az államtitkárokkal.

Az MSZP az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "65 nappal a kormányváltást követően eljutott a Fidesz-KDNP oda, hogy már van mondanivalója a kormányzásról, amit ugyan a nemzettel nem oszt meg, de legalább már az államtitkárai tudni fogják az elkövetkező hetekben, hónapokban az irányokat".

A szocialisták egyebek mellett azt követelik, hogy Orbán Viktor és kormánya "hagyjon fel végre az állampolgárok félrevezetésével", és ne csak államtitkáraival közölje, mit szeretnének tenni az országgal, hanem mindezt osszák meg az emberekkel, és közöljék a 2011-es év költségvetésének sarokszámait.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását