2024. április 28. - Valéria

Csősz Boginak új barátja van

Csősz Boginak, az esküvőjére készülődő modell-színésznő török származású párja mellé egy magyar társat is beszerzett magának.
2010. július 30. péntek 09:59 - HírExtra
A legújabb „szerelmét” Bátornak hívják, aki nem más, mint egy díjnyertes családból származó négy hónapos vizslakölyök. A kutyus mindenhova követi pártfogóját, legyen szó Magyarországról, Törökországról vagy éppen a gazdája szülőföldjéről, a szép Erdély honról.

- Mindenképpen szerettem volna valamit, ami szorosan kapcsolódik a magyarsághoz, hisz amióta külföldön élek, kevés a kapcsolatom a nyelvvel és az országgal is. Így esett a választásom erre a vizslakölyökre, akihez szigorúan magyarul beszélünk. Még a törököket is magyarul tanítgatom, hogy tudjanak a kutyához szólni, aki csak ezen a nyelven érti meg a parancsokat. Annyira kellett, hogy valakihez mindennap magyarul szólhassak! Alig használom az anyanyelvemet, havonta csak párszor beszélek anyukámmal vagy a barátaimmal.

Mindenhová viszem magammal a kutyust, velem utazik a repülőn is, ez volt a második útja. Jól viselte, nem nyüszített. Nevével ellentétben még félénk, a vízbe alig bírom becsalogatni. Egyszer már megszökött, kiásta magát a kertből, de szerencsére megtaláltuk a környéken – mesélt lelkesen új barátjáról Bogi.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását