2024. május 16. - Mózes, Botond

Újabb botrány a BA körül

A Budapest Airport több dolgozót küldött el az elmúlt időszakban indoklás nélkül, miután az elbocsátott dolgozók engedélyét korábban a hatóság bevonta. Csorba Attila, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (Lesz) elnöke elmondta, hogy legutóbb 10 főt, a május-júniusi biztonsági ellenőrzés után öt főt és áprilisban további öt főt bocsátott el a Budapest Airport mindenféle indoklás nélkül.
2010. július 28. szerda 14:42 - HírExtra
 A Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője, Szilágyi Károly az MTI kérdésére azt válaszolta: az elbocsátott dolgozóktól a hatóság megvonta a munkavégzéshez szükséges engedélyt, így ők a beosztásukban nem végezhettek munkát, ezért bocsátották el őket.

Márton Attila a légi ügyekért felelős miniszteri biztos kedden jelentette be, hogy az Európai Unió illetékes hatósága utasbiztonsági okokból "leminősítette" a Ferihegyi repülőteret, ami azt jelenti, hogy az itt felszálló utasokat az Unión belül harmadik országból érkezőnek tekintik az utasbiztonsági átvizsgálás során.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását