2024. április 29. - Péter

Pihe-puha sztárágyikó

Létezik olyan férfi, aki ne töltene el szívesen egy éjszakát Voksán Virág vagy épp Bencsik Tamara ágyában? Nem valószínű, ugye? Lássuk, mire számíthatnának, ha úgy hozná a sors.
2010. július 24. szombat 15:10 - Király Lilla
Bencsik Tamara ágyából sem hiányzik a kötelező kellék:

„Van egy kedvenc kispárnám, amivel aludni szoktam. Általában magamhoz szorítom és várom, hogy jöjjön az álom. Amúgy nem tudom, hogy miért van rá szükségem”-teszi hozzá mosolyogva.

„Szokásom még, hogy a paplant begyűröm a lábam közé, és úgy fekszem. Megfogom a párnát, a paplant be”-részletezi a megalány.

Két vadmacska a párnák közt

Az alvás fontosságáról
Sokan még ma is úgy tekintenek az alvásra, mint egy üresjáratra, amikor az ember agya kikapcsol, és a teste pihen. A munkával, iskolával, családdal, háztartással kapcsolatos feladataink elvégzése utáni nagy rohanásban pedig az alvás másodlagos dolognak tűnik.

A kutatók azonban rámutattak, hogy alvás közben számos alapvető fontosságú dolog történik a szervezetben, ami segít megőrizni egészségünket, és hozzájárul ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesítsünk a napi feladataink ellátásában. Alvás közben ugyanis agyunk keményen dolgozik azon, hogy a tanuláshoz, ötletekhez, dolgok átlátásához szükséges csatornákat formálja, karbantartsa. Elegendő alvás nélkül nem vagyunk képesek megfelelően figyelni, összpontosítani, és elég gyorsan reagálni. A kialvatlanság hangulati problémákat is okozhat. Mindezek mellett egyre több bizonyíték szól amellett, hogy a krónikus alváshiány növeli az elhízásra való hajlamot, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a fertőzések kialakulásának kockázatát.

forrás: http://www.nyugodtalvas.hu
Voksán Virág plüssállatokkal alszik: „Nekem mindig van egy aktuális plüssbarátom, ha egyedül alszom. Most egy játékmacskám van, körülbelül fél méteres. Nem olyan pici, de nem is nagy. Pont ideális alvócimbora.”

Az a bizonyos póz


Tamara nem fekszik hanyatt: „Mindig az oldalamon, leggyakrabban a bal felemen szoktam aludni, a fal felé fordulva”, míg a szexi DJ hason pihen: „Általában a hasamon fekszem. Hanyatt nem tudok, és nem is szeretek aludni, ezért ez a legjobb póz. Az egyik lábamat fel is szoktam húzni, így kényelmesebb”-mondta Virág.

A mocorgó

Sokan többet mozognak alvás közben, mint egész nap, ez alól a megasztáros Tamara sem kivétel: „Kiskoromban elég gyakran megesett velem, hogy arra ébredtem, keresztben fekszem az ágyon. Ilyenkor nagyot néztem: Ezt hogyan hoztam össze?! Gondolom azért lehetett, mert rosszat álmodtam.”

Miben alszik Voksán Virág?

Az exklúzív válasz csak nálunk: „Ilyen nagy melegben általában nem szoktam pizsit hordani. Nyáron bugyiban alszom, és talán egy kis trikószerű felsőt is viselek, de hőségben egyáltalán nem szoktam túlzásba vinni.

Hangok az ágyban

Virág intenzív álmodó, ezért gyakran hangoskodik: „Nagyon sokat, sokfélét álmodom egy éjjel. Volt már rá példa, hogy beszéltem, sőt gyermekkoromban az is előfordult, hogy alvajárártam. Manapság szerencsére már nem fordul elő ilyesmi. Anno is csak annyit történt, hogy felkeltem, odamentem a számítógépes játékomhoz, bekapcsoltam, kikapcsoltam, majd visszafeküdtem aludni. De ez már nagyon régen volt, kiskoromban”-teszi hozzá.

„Beszélni a mai napig szoktam néha álmomban. Általában nem lehet kivenni, mit mondok, csak összevisszaságokat hallatok, mint ahogy ez minden alvó embereknél lenni szokott: vagyis nem nagyon lehet érteni, amit mondok.”

Tamara nem beszél, csak néha horkol: „Tudtommal nem szoktam beszélni álmomban, horkolni sem, esetleg olyankor, ha nagyon fáradt vagyok. Akkor néha behorkantok egyet, kettőt”-meséli nevetve. „Mocorogni is szoktam, amíg el nem alszom. Eléggé fészkelődős típus vagyok, keresem a helyet sokszor. Azt viszont nem tudom megmondani, mi a helyzet, ha már alszom, hiszen arra már nem emlékezhetek.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását