2024. május 18. - Erik, Alexandra
Delhusa Gjon beadta derekát: az RTL Klub csatornán, egy műsor keretein belül keres magának menyecskét. A program kezdetét még homály fedi, de Gjoni titokban már a szerelemről álmodozik.
2010. július 24. szombat 08:21 - Tamási Ágnes Anna
Hogy jött az ötlet, hogy televízión keresztül keress barátnőt?

Úgy gondolom ez egy plusz fórum a társkereséshez és megmutathatom, hogy milyen az igazi, romantikus férfi. Nincs semmi titkolnivalóm, az életemet őszintén élem és ezt most a nagyközönség is láthatja majd. Azt hiszem a lényeg az volt, hogy találkozott a csatorna elképzelése az enyémmel.

Milyen nő a zsánered?

A kezdetek...
1953. augusztus 9-én született Budapesten. Könnyűzenei karrierjét egész fiatalon kezdte. Mindössze 18 éves volt, amikor 1971-ben a Táncdalfesztiválon előadta a „Hegyek lánya” című dalt, amellyel a tehetséges fiatalember egy csapásra ismert lett.

Forrás: Wikipédia
Nem igazán mondanám, hogy zsánerfüggő vagyok. Nyilván a megismerkedés utáni időszak a döntő nálam. Az első benyomás mindig csak egy optikai tuning, hiszen legbelül mindenkinek vannak alapelvárásai a másikkal kapcsolatban. A sportos ember, sportos társat szeretne, aki a kultúrát kedveli, az pedig olyan embert választ magának, akinek ugyanaz az érdeklődési köre. Nálam viszont elég sokrétű az ismerkedési stádium.

Mennyire tartod fontosnak a belső értékek?

A belső értékeket az ember megérzi néhány nap alatt. Természetesen a puding próbája a megevés, mint az ismeretségnél is: arról szól, hogy valaki egy adott pillanatban megismerkedik valakivel.

Mit vársz a műsortól?

Teljesen új nekem ez a dolog. A célom, hogy szerelmet találjak, és tényleg a párom legyen majd. . Úgy gondolom, hogy akik jelentkeztek a műsorba, volt a bátorságuk pályázni és még a nyilvánosságot is vállalják, van bennük kurázsi!

Ezt egy előjelnek tekintem, hiszen érdeklődik irántam, elhatározta magában, hogy meg akar velem ismerkedni.

Sokat gondolkoztam ezen, hogy ez milyen lehet majd nyilvánosan. De rájöttem, hogy tulajdonképpen ugyanaz történik velem, mintha egy társaságban lennék, és ott ismerkednék. Ha beszélgetek valakivel, az megy a publikum előtt is.

A közösségben is ez van: az emberek megtetszenek először egymásnak, utána csevegnek, és kialakul valami közöttük.

Lesz új albumod a közeljövőben?

2009 decemberében jelent meg a Fény című albumom. Szerintem egy évnek mindenképpen el kell telnie a következő lemez megjelenéséhez. Ettől függetlenül a műsorban természetesen énekelni is fogok. A szívekhez mindig a dalaimmal kerültem a legközelebb. Miért pont ezt hagynám ki, hiszen a dal az egyik erősségem. A nóták, amik felcsendülnek majd a műsorban, és népszerűek lesznek, akkor persze lesz majd új korong, de ez még a jövő titka.

Írsz dalokat mostanában?

Egyelőre nem érek rá komponálni. A műsor teljesen leköt, és ilyenkor a nyáron, nem jellemző rám az otthon ülés. Ilyenkor utazgatni szoktam, pihenni, és fesztiválokon fellépni.
A nyár nem alkalmas évszak arra, hogy az ember leüljön a hőgutába, és dalokat írjon. Sokkal kedvezőbb időszak az ősz és a tél, mert az ember olyankor úgyis az otthonába szorul.

Lesz nagyszabású turnéd?

Turné nem lesz, de fellépéseim vannak természetesen. Minden héten, több helyen van előadásom: nyaralóhelyeken, városi rendezvényeken, nosztalgia esteken.

Nemrég voltam egy heavy metal zenekar , a Zorall vendége is, velük pedig a „Nika se peri meló” című számot adtuk elő, punk verzióban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását