2023. december 7. - Ambrus

Ica néni csak egy cigarettásdobozt kapott

Ica néni kesereg, Choli bácsi pedig megmagyaráz mindent. Egy biztos, még nincsen béke a Daróczi családban. Pedig talán nem ártana.
2010. június 17. csütörtök 10:54 - HírExtra
A Daróczi családban nincsen béke. A tragikus körülmények között elhunyt Daróczi Dávid édesanyja, Ica néni csak egy üres cigarettásdobozt (?) kapott, és igencsak nehezményezi, hogy még le sem zárult a hagyatéki tárgyalás, nem derült ki hogy ki örököl törvényesen Daróczi Dávid után, édesapja, Choli bácsi máris árulja fia értékeit. Nem is olyan régen egy ülőgarnitúrától akart megszabadulni. Ilyet!

– Choli rakta el a kisfiam bankkártyáit és a készpénzét. Az üres pénztárcát kértem tőle, mert azt érintette az én kincsem keze. De Choli nem adta, csak egy üres papír cigarettásdobozt hozhattam el, nekem ez többet ér a pénznél. Pedig a fiam apjához került Joci házi mozija, a gyönyörű hálószobabútora és az iroda ülőgarnitúrája is – szomorkodott Ica néni.

– Mindenki engem támad, hogy pénzért árulom el a fiacskám titkait, de szó sincs erről, egy fillért sem kapok, fogadok el senkitől. Nekem Joci emléke sokkal többet ér, mint hogy forintosítani tudjam – könnyezett a volt kormányszóvivő anyukája.

Choli bácsi nem tagad: tényleg pénzzé kívánja tenni fia bútorait, de állítása szerint csakis azokat, amelyeket hely hiányában nem tud elhelyezni.

– Batiz András egy teherautóról a csepeli házunk elé rakatta le az utcára, nem tudtam hová tenni, az udvaron meg nem maradhat a drága bőrgarnitúra. Bevittem a munkahelyemre, ám ott se lehet, mert a múzeum nem raktár, kicsi a hely, kénytelen vagyok eladni.

Megtehetem, mert nem képezi a hagyaték tárgyát, ugyanis magam vettem a Jocinak évekkel ezelőtt kétszázezer forintért. Aminek volt helye, azt a lányomnak adtam – közölte a bácsi.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását