2024. május 23. - Dezső

Tessék vigyázni, a rakpartok záródnak!

Elkezdődött a pesti alsó rakpart teljes lezárása nem sokkal délután három óra után - tájékoztatta pénteki közleményében a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-t.
2010. június 4. péntek 17:48 - HírExtra
A korábban már lezárt, Halász utca és Margit híd közötti szakaszt kivéve a budai alsó rakparton egyelőre lehet közlekedni autóval, de a Duna vízszintjének folyamatos emelkedése miatt várhatóan néhány órán belül azt is lezárják az autósok elől - figyelmeztet a Főpolgármesteri Hivatal.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban arra kérte az autósokat, hogy vigyék el parkoló járműveiket az alsó rakpartokról, mert a Duna áradása miatt lezárják a területet.

Budán is fokozatosan

Megkezdődött a budai alsó rakpart lezárása négy órakor a Margit hídtól északra eső szakaszon - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal péntek délutáni közleményében az MTI-t.

A Halász utcától délre, a Lágymányosi hídig tartó rakpartszakaszt a jelenlegi állás szerint este hét órakor zárják majd le a forgalom elől. Szükség esetén, ha a Duna vízszintje a vártnál gyorsabban emelkedne, a lezárás hamarabb is megtörténhet.

A Halász utca és a Margit híd közötti szakaszt már korábban lezárták. Nem lehet közlekedni a pesti alsó rakparton sem.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban arra kérte az autósokat, hogy vigyék el parkoló járműveiket az alsó rakpartokról, mert a Duna áradása miatt lezárják a területet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását