2024. március 29. - Auguszta

Karsai Zita vizespólós akciója

Nagy meglepetést szerzett a dubai-i divatbemutatón Karsai Zita. A napokban hazatért táncosnő vizes felsőjével minden férfit ámulatba ejtett.
2010. május 31. hétfő 10:51 - HírExtra
Karsai Zita október óta először látogatott haza Dubaiból, s egy váratlan show-val kápráztatta el a közönséget a Sugarbird ruhamárka szombat esti divatbemutatóján. Két vizes palackkal a kezében jelent meg a színpadon, melynek tartalmát dögös csípőrázás közepette elkezdte magára önteni. A produkciótól még a háttértáncos fiúknak is elállt a szavuk, hisz Zita csak egy falatnyi topban és szexi sortban rázta a forró ritmusokra.

A tikkasztó hőséget Zitának már sikerült megszoknia, hisz tavaly október óta Dubaiban él férjével, az egykori olimpikon atlétával, Margl Tamással, aki edzőként tevékenykedik. Zita is befutott, a hírek szerint egy exkluzív szórakozóhelyen táncol.

„Nagyon élvezzük a kinti létet, az egész életünk nyaralás. Minden reggel a híres pálmaszigeten kávézgatunk, ebédelünk, a stressz teljesen ismeretlen fogalom errefelé. Már jó néhány barátunk van ezen a mesés vidéken, de azért visszahúz a szívünk az otthoniakhoz is. Az időjárásra sem lehet panaszunk, bár bevallom, néha már sok az ötven fok árnyékban” – mesélte nevetve Zita férje.

„Zizi már rettenetesen várta, hogy hazalátogassunk, de sajnos már a héten vissza kell mennie egy versenyre. Most lesz ugyanis a Dubai Dance Festival, amin a párom is indul egy tánciskolával. Ám úgy tervezzük, hogy nyáron néhány hétig itthon vakációzunk” – árulta el Tomi.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását