2024. május 2. - Zsigmond

Magyar-német barátságos mérkőzés

A Németország elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai május 26-án, szerdán 12 órakor találkoznak a telki edzőcentrumban.
2010. május 25. kedd 08:07 - HírExtra
Aznap 15 órakor kezdődik az edzés, amely teljes egészében nyilvános a sajtó számára. Az edzést követően 16:15 órától a szakmai stáb tagjai és a játékosok várják az újságírók érdeklődését a kijelölt helyeken egészen 17 óráig. A csapat utána uzsonnázik, majd indul a Puskás Ferenc Stadionba a Magyar Kupa döntőjének a megtekintésére.

Az MLSZ felhívja a figyelmet arra, hogy a mérkőzésig több nyilvános edzése vagy sajtótájékoztatója nem lesz a válogatottnak.

Az MLSZ kéri a szerkesztőségeket, hogy május 25-én 20 óráig jelezzék a press@mlsz.hu címre, hogy kivel vagy kikkel szeretnének interjút készíteni, és az illetékesek gondoskodnak róla, hogy a kért szakember vagy játékos nyugodt körülmények között rendelkezésre álljon. Aki előzetes jelentkezés nélkül érkezik, természetesen ott lehet, de nem biztos, hogy az adott idő alatt tud is beszélni azzal, akivel szeretne.

A televíziós stábok a felállított nyilatkozó falak előtt forgathatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását