2024. április 26. - Ervin

Christina Aguilera inkább filmez?

Elhalasztja tervezett koncertkörútját és inkább első filmjére, valamint új lemeze népszerűsítésére koncentrál a nyáron Christina Aguilera.
2010. május 25. kedd 21:00 - HírExtra
A popsztár szóvivője útján közölte hétfőn, hogy idejét inkább a forgatásnak szenteli: Burlesque című első filmje még idén mozikba is kerül. Emellett június 8-án jelenik meg Bionic című albuma, amelynek promóciós munkája szintén sok feladattal látja el.

Ennyi elfoglaltság mellett nem képes kellőképpen felkészülni észak-amerikai turnéjára, amelyet eredetileg júliusban kezdett volna - magyarázta Aguilera elhatározását a közlemény, amely szerint a koncertkörút új dátumait az év végéig rögzítik majd.

A 29 éves Aguilera az 1990-es évek végén és az elmúlt évtizedben szerepelt a slágerlisták élén. Az utóbbi években azonban számos vetélytársa akadt, például Lady Gaga vagy Katy Perry személyében. A Bionic 2006 óta az első, új számokat felvonultató lemeze lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását