2024. április 26. - Ervin

Késik az M43

Még mindig nincs üzemmérnökség, késik a Tisza-híd és a kéthalmi pihenő.
2010. május 23. vasárnap 09:14 - HírExtra
A munkálatok késedelme miatt a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ eredménytelennek nyilvánította az M43 autópálya Szeged-Makó-Csanádpalota/Nagylak közötti szakaszának közútkezelésére kiírt gyorsított tárgyalásos közbeszerzést - a hirdetmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az 57,7 kilométer hosszú autópálya szakaszt a nyertesnek 2018. május 15-ig kellett volna üzemeltetnie.

A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium – mint az ajánlatkérő irányító szerve, továbbá mint a beszerzés forrását biztosító Útpénztár fejezeti kezelésű előirányzat felett rendelkező szervezet - 2010. április 20-án levelet küldött a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központnak. Ebben közölte, hogy az ajánlattételi határidő lejártát követően felmerülő lényeges körülményekre tekintettel az eljárás eredménytelen. A körülmények változása miatt ugyanis az eljárás megindításakor kitűzött cél nem valósítható meg.

Az ajánlattételi határidő lejártát követően felmerült lényeges körülmények közé tartozik az, hogy az üzemeltetési feladatok ellátási központjának - az üzemmérnökségnek - az építése legalább másfél évet késik. Bizonytalan az is, hogy mikor kezdhető meg a Tisza-híd üzembe állítása, késik továbbá a kéthalmi pihenő építése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását