2024. április 27. - Zita

Szexet kért az áttérésért a rabbi

A zsidó vallás felvételének szigorúbb feltételeiért küzdő szervezet volt elnöke, Leib Tropper rabbi szexuálisan kihasználta a zsidó vallásra áttérni óhajtó Shannon Orandot.
2010. május 20. csütörtök 10:00 - HírExtra
Leib Tropper rabbi, a zsidó vallás felvételének szigorúbb feltételeiért küzdő Eternal Jewish Family szervezet közelmúltban lemondott elnöke, visszaélve pozíciójával különböző szexuális szolgáltatásokra kényszerítette Shannon Orandot, aki mindössze a zsidó vallásra szeretett volna áttérni.

A nő azzal vádolja a New Yorkban élő rabbit, hogy egyebek mellett a feleségével is ’ágyba terelte’, majd magát az aktust is végignézte Tropper. A rabbi arra is kérte, hogy más férfiaknak is adja oda magát, vagy legalább telefonszexeljen velük.

„Ha kielíégíted az igényeimet, én is kielégítem a tiédet – és te át szeretnél térni” – ezt mondogatta Tropper a nő szerint. Shannon Orand azt mesélte a FailedMessiah ortodox zsidó blognak, hogy Tropper vágyai arra irányultak, hogy más férfiakkal szexuális szerepjátékokban vegyen részt, ezt vegye fel, vagy mesélje el részletesen. Shannon szerint a rabbi „szereti nézni, ha nőket erőszakolnak meg”.

A botrányt elindító hangfelvételek, amelyeken a rabbi és Shannon társalognak,nemrégiben kerültek napvilágra, egyes források szerint Guma Aguiarnak, a Troperrel régóta húzódó disputába keveredett milliárdosnak köszönhetően. 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását