2024. április 23. - Béla

A BKV könyvvizsgálója dupla munkáért dupla bért akar

A BKV könyvvizsgálója a 17,3 millió forint összegű megbízási díjon felül még 15,2 millió forintos többletkövetelést nyújtott be a rendőrségi vizsgálatok miatti többletmunkáira hivatkozva - közölte a közlekedési cég szerdán az MTI-vel, egyúttal jelezve, hogy a BKV nem fizet többet.
2010. május 19. szerda 19:45 - HírExtra
A BKV közleménye szerint a Deloitte Kft. a többletkövetelés mellett a tavalyi beszámoló auditálásával kapcsolatban, több hónapi munka után, úgy nyilatkozott, hogy egy olyan záradékkal kívánja azt ellátni, amely szerint - a rendőrségi vizsgálatok miatt - nem tud véleményt mondani a társaság 2009-es beszámolójáról.

A közlekedési cég nem fizet több pénzt és az indoklást, amely a véleményezés megtagadására vonatkozott, is elutasította - közölték.

Azt pedig, hogy a könyvvizsgáló megtagadta a véleményezést, a BKV úgy értelmezi, hogy a Deliotte Kft. el kíván állni a két cég közötti szerződéstől.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

banhegyi
2010. május 20. 00:41
Teljesen igaza van a követelésért. A többi munkavállalóval van a baj, akik bagóért is elvégzik a kétszeres munkát, miközben főnökeik busás hasznot csavarnak ki belőlük.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását