2024. május 11. - Ferenc

Hagyó Miklós fázik a priccsen

Péntek este vitték el otthonából Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest a rendőrök. A kihallgatás után már nem is engedték haza.
2010. május 17. hétfő 10:59 - HírExtra
A Blikk úgy tudja, hogy a politikus nagyon fázott és nehezen viselte cellát, ezért meleg jégeralsót kért ügyvédjétől a fogdába. Úgy tűnik nem volt elég a teveszőr kabát melyben elvitték. Ezen kívül fogkrémet, fogkefét és mentolos rágót is kap egy jogásztól.

“Ha az ügyészség ma kezdeményezi az előzetes letartóztatást, akkor mindenképp találkozom Hagyó Miklóssal” – mondta Kádár András, a volt főpolgármester-helyettes egyik ügyvédje.

A Blikk információi szerint a volt politikus még korábban befizette az egyik hires fürdővárosban tallható wellness-szállóba lányát, anyját és a nagymamát, hogy ne lássák őt bilincsben. Így biztosan nem is látogatják meg.

Egy csapásra megváltozott Hagyó élete a Gyorskocsi utcában, a többszemélyes cellában, másfél négyzetméter jut egy emberre, a vaságyon található szivacs foltos és kényelmetlen, csak egy ócska pokróccal takarózhat.

A cellákban lavór, tükör és csap van, ruháikat ládába tehetik a foglyok. Fürödniük csak hetente kétszer lehet az őrizeteseknek, a vécét harmonikaajtó vagy függöny választja el.

Fél 6-kor kelnek a cella lakói, fél 8-kor ülnek le reggelizni. Naponta háromszor kapnak enni, és az étel nem vetekszik az éttermi koszttal. A fogvatartottak, kéthetente egészíthetik ki az ellátást a helyi büféből.

Tafferner Éva szóvivő közölte: Hagyóval kapcsolatban nincs mit mondania.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását