2024. március 29. - Auguszta

Szexszel a hosszabb életért!

Könnyebb alvás, növekedő önbizalom, kiegyensúlyozottabb lelki élet, jótékony befolyás a vérkeringésre, és mással össze nem hasonlítható örömérzet szerepel azon kedvező hatások között, amit a rendszeres szex eredményezhet.
2010. május 13. csütörtök 14:14 - HírExtra
– Az ondó mennyisége és a minősége is jobb lesz – mondja dr. Tóth Emese orvos-szexológus. – A folyamatos váladéktermelődés és kiürítés képes megakadályozni a prosztatában a meszes gócok kialakulását, és a későbbi prosztata megnagyobbodást. A szeretkezés közben kialakult hirtelen vérbőség, majd ennek megszűnése átmossa a nemi szerveket, s ezzel gátolja a bacilusok megtapadását. A rendszeres nemi élet a férfiak korai megömlésének és merevedési zavarának is kiváló gyógy-, illetve megelőzési módja – állítja a szakember. A nőkre vonatkozó pozitív hatást Csides Kata szexuálpszichológus egyszerűen foglalta össze.

– Egy jó éjszaka után másképp süt a nap reggel, boldogok vagyunk, felszabadultabbak, és elégedettebbek. A vizelet-visszatartási problémák kezeléséhez a férfival gyakorolt intimtornánál jobb módszer nemigen lehet, és a havi ciklust is karbantartja a rendszeres szex.

Dr. Sebestyén Tamás az erősebb nemnél az önbizalom növekedését, a férfiúi érzés frissülését látja a legfontosabbnak.

– A jó szextől a férfiak a magukról kialakult ideális kép erősödését kapják.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását