2024. április 18. - Andrea, Ilma

Kézen állt, majd leharapta támadója péniszét

Nem indul eljárás az ellen a fiatal nő ellen, aki kiharapott egy darabot az őt megtámadó férfi péniszéből. A nő tette önvédelemnek minősül – mondta el a Somogy Megyei Főügyészség szóvivője.
2010. május 12. szerda 11:26 - HírExtra
A Kaposvári Városi Ügyészség erőszakos nemi közösülés kísérletével vádolt meg egy 35 éves férfit, aki udvarlás helyett gyorsan a lényegre akart térni, azt is erőszakosan tette választottjával.

A sértett és a vádlott egy kaposvári kávézóban ismerkedett meg, majd a Jókai ligetbe sétáltak. A fiatal nő ott kézenállást próbált csinálni, de a mutatvány nem sikerült, és a földre esett. A vádlott ahelyett, hogy felsegítette volna a nőt, ráugrott, és belenyúlt a bugyijába, miközben próbálta a sikoltozó sértett száját befogni. A nő végső kétségbeesésében kiharapott egy darabot 35 éves támadója péniszéből, akinek ettől lelohadt a harci kedve.

Dr. Egerváriné dr. Luca Gyöngyi a Borsnak elmondta továbbá, hogy a vádlott már korábban is erőszakoskodott nővel. Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt jelenleg szabadságvesztését tölti.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását