2024. május 3. - Tímea, Irma

Elkapták a szürkemarha-koponya tolvajlóit

Egy megyaszói mezőgazdasági cégirodája felől lopták le a hatvanezres trófeát a szürkemarhakoponya-tolvajok, tevékenységüket azonban a biztonsági kamera is rögzítette, így hamar elkapták őket.
2010. május 12. szerda 13:40 - Sarkadi-Nagy Márton
A biztonsági kamera felvételei buktatták le azt a három megyaszói férfit, akik egy helyi mezőgazdasági cég irodája felett felfüggesztett szürkemarha-trófeát loptak el a napokban.

"Az egyik megyaszói mezőgazdasági kft. alkalmazottja jelezte a helyi körzeti megbízottnak, hogy az irodájuk bejárata felett lévő csavarral rögzített értékes szürke marha trófeát az éjszaka során elvitték. A körzeti megbízott a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozóival együtt első lépésként biztonsági kamera felvételeit nézték meg. Ennek során kiderült, hogy a bűncselekményt az általuk jól ismert három helyi férfi követte el."


Nagyobb térképre váltás

"A három tettest a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a hatóság lopás miatt indított eljárást. A körülbelül 60 000 forintot érő trófea, pedig visszakerült jogos tulajdonosához. " - adta hírül a Borsod megyei rendőrfőkapitányság kommunikációs irodája.
Forrás: BAZ megyei rfpk.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását