2024. március 29. - Auguszta

Fónagy: marad az akcióterv

Az elkövetkezendő hetekben felálló új kormány minden eddigi célkitűzéséhez szükség lesz logisztikai rendszerekre, ezért azt gondolom, hogy az akcióterv általános irányultsága nem változik, de egyes elemeinek súlya, prioritása vélhetően igen.
2010. május 3. hétfő 10:03 - HírExtra
A napilap hétfői számában megjelent interjúban Fónagy János azt mondta: abban egyetértés van a szereplők között, hogy a gazdaság gyors ütemű fejlesztése elképzelhetetlen logisztika nélkül. Hozzátette: a foglalkoztatás megváltoztatása elképzelhetetlen a logisztikai lehetőségeket javító infrastrukturális fejlesztések nélkül.

A szakpolitikus szerint a logisztikai iparágnak a magyar gazdaságban központi, de az ország földrajzi helyzetéből fakadóan egész Európa gazdasági életében is nagyon fontos szerepe van.

A politikus tévhitnek nevezte, hogy az országot nem lehet megkerülni szállítás, szállítmányozás szempontjából, mint mondta: "ha ugyanis még sokáig azt tesszük, amit az elmúlt években, akkor igenis meg lehet kerülni."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását