2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Aktív, kezdeményező ellenzék lesz a Jobbik - ígérik

A Jobbik elnökének közlése szerint a csütörtökön kijelölt héttagú frakcióvezetésre azért volt szükség, mert a párt aktív, kezdeményező ellenzéki munkát szeretne végezni a következő Országgyűlésben.
2010. április 30. péntek 07:21 - HírExtra
Vona Gábor az MTV az Este című műsorában nyilatkozva elmondta: a Jobbik, illetve a párt támogatásával, de független képviselőként mandátumot szerző Molnár Oszkár részéről sem merült fel, hogy a politikus belépne a Jobbik képviselőcsoportjába.

A pártelnök a Fidesz által felállítani kívánt új kormányzati struktúrával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a "puding próbája az evés", a Jobbik a kormányzati munkával kapcsolatban felmerülő kritikáját a parlamentben fogja elmondani. Később ugyanakkor úgy foglalt állást, hogy a Fideszben nincs meg a kellő politikai akarat, illetve politikusi képesség, hogy megvalósítsa azt, amit korábban ígért.

A Jobbik és a Fidesz között eddig informális egyeztetés sem történt a lehetséges parlamenti bizottsági helyek elosztásáról - közölte.

A párt képviselői csütörtökön, másfél napos soproni tanácskozásuk után, Vona Gábort választották frakcióvezetővé. Mellette egy általános helyettes, négy helyettes, illetve egy frakcióigazgató irányítja a 47 tagú parlamenti képviselőcsoport munkáját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását