2024. április 20. - Tivadar

Aktfotók magáncélra

Egyre népszerűbbek a saját használatra készített aktfotók: Victoria Sweet sztriptíztáncost egészen extrém helyszínen fotózták egy ismeretlen rajongó kérésére.
2010. április 26. hétfő 09:01 - HírExtra
Ma már az ismert modellek sem feltétlenül a magazinok címlapján mutogatják bájaikat, hanem sokszor tűnnek fel magánlakások falán, saját használatra készült egyedi aktfotókon.

„Mostanában igencsak rákaptak a fotósok, hogy magánjellegű fotózásra is elhívjanak” - állítja Victoria Sweet. Legutóbb például egy vidéki kastélyba hívták, ahol kibéreltek egy különleges helyet és öt órán keresztül kellett pózolnia.

- A fotók magáncélra készültek, ezeket a képeket nem lehet sehol sem megtekinteni - tájékoztatta a modell a Borsot, akiről egy rajongója rendelte meg a pikáns fotókat. Victoria hozzáteszi: másképp őt nem lehet megrendelni.

„Nap mint nap szembesülünk a problémával, hogy a táncoslányokat összekeverik a prostituáltakkal. Egy legénybúcsún komoly vitába torkollt egy ilyen félreértés, erőszakosak voltak velem, alig tudtam elmenekülni. De általában kellemes élményekben van részem.”

„Nemrég egy 50. születésnapra voltam hivatalos, amelyet az ünnepelt felesége szervezett, s megbeszéltük, hogy csak topless táncolok, vagyis a bugyi marad, de annyira jó lett a hangulat, hogy mégis lekerült az utolsó ruhadarab is. Ekkor vettem csak észre, hogy a szülinapos tolókocsis apukája, a 90 éves Géza bácsi odasúgja a lányának: ha megérem a 91-et, őt kérem meglepetésnek” - mesélte nevetgélve a szexis táncoslány.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását