2024. május 9. - Gergely

Horváth Éva állatokkal akarja

A Cool TV csinos műsorvezetője szívesebben készítene állatokkal műsort. Horváth Éva búcsúzott az RTL Klubtól és a Cool TV-től is.
2010. április 15. csütörtök 09:26 - Pénzes Dávid
Erdélyi Mónika érkezése miatt már nem számítanak Horváth Éva a munkájára az RTL Klub egyik csatornájánál sem. Április végén lekerül a képernyőről. Ám az egykori szépségkirálynőt már most különféle ajánlatokkal keresik

„Véget ért egy korszak az életemben, ugyanakkor egy másik elkezdődött: mostanában rengeteg rendezvényre kaptam meghívást, amiket én csak hakniknak hívok” – mesélte Éva a Borsnak.

Állatrendőrség

„Rengeteg ilyen lehetőség adódott, bár tisztában vagyok vele, hogy ezek szezonális megkeresések. Kaptam néhány tévés felkérést is, de erről egyelőre nem beszélnék addig, amíg nem válik biztossá. A vágyaim közt van egy olyan műsor is, ahol állatrendőrség lép akcióba. Imádom az állatokat, és már hazánkban is működik egy olyan szervezet, amely elviszi a gazdájuktól a mostoha körülmények közt tartott négylábúakat. Egy ilyen jellegű produkcióban nagyon szívesen részt vennék, akár állatmentősként vagy műsorvezetőként is” – árulta el Éva, aki vidáman gondol vissza a Cool- Live-ban és a Reggeliben eltöltött időszakra.

„Jól éreztem magam mind a két csatornánál, a Coolban egy olyan csapatba kerültem, akikkel együtt alakult ki a csatorna és a műsorok arculata. Sokat tanultam az élő adásokból, kis túlzással ma már a gyereknevelési tanácsokban vagy akár a közjegyzői útvesztőkben is kiismerem magam. A bulvár részét is nagyon élveztem, abból leginkább Klapka György és Mary Zsuzsi kálváriája volt a legszórakoztatóbb számomra” – jegyezte meg Éva.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását