2024. március 29. - Auguszta

Óriási bulival készül a jubileumi Viva Comet!

Nem múlhat el június VIVA Comet díjátadó gála nélkül, idén ráadásul 10. alkalommal adják át a zöld narancssárga gömböket a legjobb zenei teljesítményekért.
2010. március 30. kedd 15:49 - HírExtra
Óriási a készülődés a VIVA háza táján. Idén júniusban jubilál a Comet! 10. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb zenei díjkiosztója, ahol kiderül, kik voltak az elmúlt év legjobbjai a zenei szakmában.

A 10 éves VIVA Comet történelem nagykönyvében nagyon sok érdekes fotót találunk, amelyek között válogatva régi szerelmeket, nagy slágereket, extrém ruhákat és rengeteg sztárvendéget fedezhetünk fel. Sok zenészt a híres gömb tett igazán ismertté, mások már nagyon régen szeretnének nyerni egyet.

Ákos, a Groovehouse, Gáspár Laci többszörös Comet nyertesek, Rúzsa Magdi viszont még sosem kapott gömböt. Vajon idén kik lesznek a legjobbak? A tavalyi év legnagyobb sztárja, Éder Krisztián, azaz SP volt, aki egyszerre két jelölést is győzelemmé váltott: ő lett 2009 „Legjobb férfi” és „Legjobb új előadója”. SP nagyon várja az idei gálát is:

„A 2009-es VIVA Comet gála életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Fantasztikus érzés volt megnyerni a díjakat, és hihetetlenül boldog lennék, ha idén is jelölnének. Nagyon várom a júniust, sok meglepetéssel készülünk a díjátadóra”- mondta az énekes.

A tinik körében óriási rajongótáborral rendelkező SP mellett természetesen a zenei szakma minden fontos képviselője eljön majd, hiszen a különleges zenei produkciókon túl a VIVA Comet minden esetben az év egyik legnagyobb sztárparádéja is. Az idei gáláról egyelőre még csak annyit tudni, hogy óriási készülődéssel már hónapok óta tart a szervezés, a fellépők és díjátadók kiválasztása és a jelöltek eldöntése. Hamarosan azonban minden kiderül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását