2024. április 27. - Zita

Fresh Andi exe bosszút állt!

Kitálal Fresh Andi (28) volt párjának édesanyja! A csinos énekes lány a Reflektor magazinban sírta el bánatát, miszerint vőlegénye csúnyán elbánt vele, szó nélkül kitette a szűrét, amikor hazaérkezett egy külföldi útról.
2010. március 29. hétfő 09:29 - HírExtra
Az asszony szerint fia a nyolc hónapos együtt járásuk során már jó pár alkalommal próbált szakítani az énekesnővel, de a szőkeség nem volt hajlandó kiköltözni párja házából. - írja a Blikk

– Andreát nagyon szerettem, noha voltak és vannak olyan húzásai, amelyek érthetetlenek. A fiammal körülbelül nyolc hónapja ismerkedtek meg, eljegyzés nem történt. Gyűrűt kapott, úgy, ahogyan sok minden mást is. Andi csak a pénztárcát látta ebben a kapcsolatban, amit nem is tagadott – mondta szomorúan az énekesnő volt párjának édesanyja, aki elárulta: fia gyorsan kiábrándult a lányból.

– Andi nem egy háziasszony típus. A fiam, miután kiábrándult belőle, próbálta lezárni a kapcsolatukat, többször kérte Andit, költözzön el, de ő nem volt hajlandó. Nem volt más választása a fiamnak, összepakolta Andi holmiját, és elvitte a szüleihez. Andi ettől hisztirohamot kapott, és megrugdosta a fiamat. - mondta a Blikknek a volt anyósjelölt


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását