2024. május 16. - Mózes, Botond

Megint egy diósgyőri zakó

A sereghajtó Diósgyőr ismét nem tudta felborítani a papírformát, és kikapott a harmadik Győrtől a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában.
2010. március 20. szombat 23:59 - HírExtra
A DVTK a tavaszi első négy fordulóban a bajnokság első négy helyezettjével találkozott, s valamennyi találkozón veszített.

Soproni Liga, 19. forduló:

Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 0-1 (0-1)
------------------------------------
Miskolc, 4000 néző, V: Andó-Szabó
gólszerző: Józsi (45., 11-esből)
kiállítva: Stevanovic (92.)
sárga lap: Malinauskas (45.), Zámbó (49.), Supic (84.), illetve Stevanovic (88., 92.)

DVTK:
-----
Malinauskas - Bognár Zs., Gal, Jeknic, Zámbó (Bajzát 78.) - Supic, Vukadinovic, George (Lippai a szünetben), Roszel (Sadjo a szünetben) - Balajti, Brnovic

Győr:
-----
Stevanovic - Babic (Stanisic a szünetben), Fehér Z., Eugene, Szabó O. - Tokody, Pilibaitis, Józsi, Kink (Ceolin 41.) - Nicorec (Koltai 60.), Aleksidze

A győriek végig kézben tartották a mérkőzést, tudatos és átgondolt futballt mutattak be. Az első félidő utolsó percében a hazaiak kapusa 11-est érően szabálytalankodott és a hátrányba került DVTK a folytatásban szétesett csapat benyomását keltette.
A hosszabbítás 2. percében a győri kapus időhúzás miatt megkapta második sárga lapos figyelmeztetését és a hátralévő időre a csatár Aleksidze állt a vendégek kapujában. A győriek megérdemelten könyvelték el a győzelemért járó három pontot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását