2024. május 18. - Erik, Alexandra

Labancz Lillának számít a vastagság!

Labancz Lillának(24) igenis számít kinek mennyire vastag! Olyan férfiakra vadászik akiknek nincs mit rejtegetniük. Már ami a pénztárcájukat illeti! Pénzes pasira vágyik, és mindent megtesz a siker érdekében, még lopni is hajlandó saját testvérétől!
2010. március 19. péntek 15:29 - Patai Zsuzsi
Új sorozat indul a Duna TV műsorán Diplomatavadász címmel, olyan színészek közreműködésével, mint Gubik Ágnes, Dörner György, Csonka András, Miller Zoltán, Labancz Lilla, Szűcs Kinga, Sallai Nóra. A vígjáték a Jóbarátok, a Melrose Place vagy a Saint Tropez-i szerelmek mintájára a humoros párbeszédek, abszurd helyzetek, és drámai fordulatok filmje lesz

A sorozat főszereplői olyan harmincon túli, komoly egzisztenciával rendelkező nők, akik elégedetlenek helyzetükkel és még feljebb vágynak. A Diplomatavadász hősnőinek egyike, Eszter (Szűcs Kinga) férje teljes elnyomásában él, amelyből szeretne mielőbb kitörni. Kisebb nagyobb sikerrel járó próbálkozásai rendre galibát okoznak.

Labancz Lilla egy húszas évei elején járó hebrencset játszik, Gubik Ágnes húgát, aki előszeretettel cseni el nővére noteszát azzal a reménnyel, hogy le akaszt magának egy dagadó pénztárcájú adott esetben idősödő

A diplomatavadászat már a sorozat első epizódjában elkezdődik, majd minden részben újabb és újabb áldozatok kerülnek a lányok hálójába. Lehetnek kövérek, vékonyak, indiaiak, nem számít, csak egy a lényeg: a kék rendszám. A sok diplomata közül nehéz kiválasztani az igazi gyöngyszemet, pláne ha a helyzetet szélhámos úriemberek is nehezítik. A már-már burleszkbe illő, sokfordulatos, élőhelyszíneken játszódó Diplomatavadász garantáltan üdítő szórakozás és kikapcsolódás lesz hetente egyszer, főműsor időben a Duna TV-n.

A tv sorozatot Forgács Gábor jegyzi. Forgács tanulmányait az angyalok városában, Los Angelesben végezte az American Film Institue-on. Olyan neves Oscar-díjas alkotóktól tanulhatta a mesterséget, mint Billy Williams és Zsigmond Vilmos. 2004-ben a Cannes-i Filmfesztiválon a magyar producerek megválasztott képviselője volt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását