2024. május 2. - Zsigmond

Van még Magyarországon zenei "tehetség"?

Az X-faktor és a Megasztár zenei tehetségkutató műsör ötödik szériája szinte egyszerre rajtol, de nem biztos, hogy maradt akár egy tehetséges is Magyarországon, akit érdemes felfedezni.
2010. március 18. csütörtök 11:29 - Pásztor Balázs
Megasztárok sorozata, Csillag születik, és egyéb tehetségkutatók gyűjtötték csokorba a magyar zenei élet lappangó tehetségeit - akiknek sikerült többek közt olyan csillagokat felmutatniuk, mint Rúzsa Magdi, akinek tehetségét az eurovíziós dalfesztiválon is elismerték. Azonban nem biztos, hogy maradt még folyamatosan szántott a magyar ugaron olyan tehetség, akit érdemes még felfedezni - egyszerre két műsorral.
Ráadásul a Megasztár újabb része rögtön nyolcezer jelentkezőt gyűjtött be, akiket szerződés kötelez, hogy egy évig nem vehetnek részt más hasonló műsorban - így jó kérdés, kik lehetnek majd az X-faktorban?

– Több mint tizenkétezren jelentkeztek a Megasztár felhívására, és bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, a négynapos meghallgatásokon nyolcezer ember jelent meg a Millenáris Teátrumban – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. – Nem véletlen, hogy ilyen korán kezdtük el a meghallgatásokat. Az volt a célunk, hogy mihamarabb magunk mellett tudhassuk a tehetségeket – árulta el Koltay.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását