2024. május 23. - Dezső

Lajcsi hízókúrán!

A mulatós zene királya, Galambos Lajcsi visszatért a gulyásleveshez,a krémeshez és a tápláló ételekhez! Nem volt más választása, hiszen egészsége érdekében muszáj volt meghozni ezt a döntést.
2010. március 16. kedd 09:26 - Patai Zsuzsi
- Nem volt könnyű időszak. Miután sikerült megszabadulnom közel ötven kilótól, újra azokhoz az ételekhez kellett nyúlnom, amelyeket oly sokáig nélkülöztem. De tudtam, hogy muszáj felszednem néhány kilót, mert nagyon legyengültem. Főleg trombitálás közben éreztem, hogy sokkal nehezebben fújom a hangszert. Nem volt hát más választásom, híznom kellett.

Nem volt könnyű Lajcsi dolga, hiszen már jó ideje életmódon váltott, rendkívül nagy hangsúlyt fektetett az egészséges táplálkozásra, most pedig mindezt egy időre félre kellett tennie egészsége érdekében. Ugyanis az történt, hogy kissé túlzásba vitte a fogyást. Vissza kellett térnie a szénhidráthoz, vacsoráznia kellett és tápláló ételek ennie.

- Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól újra kenyeret vagy csokit enni, de tudtam, hogy azért ezt sem szabad túlzásba vinni"– mondta Lajcsi. „Tíz kilót híztam, de ennyi kellett is. Jelenleg száz kiló vagyok, most jól érzem magam a bőrömben, szerintem ezt a súlyt tudom is tartani. Az étrendemből eddig kimaradt a vacsora, arra is vissza kellett térnem, de csak salátát vagy halat eszem. Ráadásul a gyerekeimmel elhatároztuk, hogy rendszeresen kocogunk majd. - írja a Blikk

- Arra azért figyeltem, hogy a fogyás után vásárolt ruháim ezúttal is rám jöjjenek" – nevetett Lajcsi, aki miután leadta az ötvenkilónyi súlyfelesleget, lecserélte a teljes ruhatárát. „A régi ruháim egy részét elajándékoztam, de a számomra kedves darabokat megtartottam.

- Szponzorom soha nem volt, így mindig magamnak vásároltam. Az újak nagy részét Amerikában vettem, hiszen ott sokkal olcsóbb, de azért így is többmilliós tételről van szó. Most annyi ruhám van, hogy egy hónapon keresztül minden nap mást tudnék felvenni" – fejtegette a zenész. „Azért remélem, hogy ezeket már nem kell lecserélni.

A Blikk információi szerint az újra induló Dáridóban is ezekben lép majd fel. 
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását