2021. december 5. - Vilma

Massive Attack a VOLT-on?

A külföldi sztárok közül Billy Idol és a Massive Attack, a magyar könnyűzene élvonalából Ákos és a Quimby is már biztosan fellép az idei VOLT Fesztiválon, amelyet június 30. és július 3. között rendeznek meg Sopronban.
2010. március 2. kedd 18:44 - HírExtra
A szervezők keddi közlése szerint a fesztivál négy napja alatt összesen 150 hazai és világsztárt, valamint 80 ezernél is több vendéget várnak Sopronba.

A legnagyobb vidéki fesztiválon fellép a brit rock and roll-legenda, Billy Idol, akinek nevéhez számos, mára klasszikussá érett sláger fűződik a Rebel Yelltől a Shock to the Systemig. Szintén a VOLT vendége lesz a trip-hop stílusteremtő csapata, a brit Massive Attack, amely idén februárban új albummal jelentkezett. A nemzetközi elektronikus színteret képviseli a drum and bass dj Andy C, DJ Yoda "hiphop művész", MC GQ, valamint a Parov Stelar Band is.

A magyar nagyágyúk közül Ákos ezúttal igazi nagyszínpados rockkoncerttel érkezik a Lővérekbe, de a száznál is több hazai előadó között biztosan ott lesz a Quimby, a Bëlga, a 30Y, az Irie Maffia és a Csík Zenekar is.

A fesztivál azonban idén sem csak zenei programokkal várja a közönséget, lesznek színházi előadások, gyerekműsorok és kiállítások is. A 2010-es VOLT programjában és kommunikációjában az eddigieknél is nagyobb szerepet kap Sopron: a város legjobb éttermei, kávézói, cukrászdái és a neves helyi borászok szinte kivétel nélkül jelen lesznek a fesztivál helyszínén, napközben pedig Sopron belvárosában és a környező kirándulóhelyeken várják majd szervezett programok a fesztiválozókat.

A VOLT Fesztiválra idén június 1-ig válthatók kedvezményes belépőjegyek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását