2024. május 8. - Mihály

400 milliós adomány a Tescótól

Minden eddiginél nagyobb értékben adott át adományokat a Tesco-Global Áruházak Zrt. szerdán Budapesten a szegénység elleni küzdelem éve alkalmából.
2010. február 24. szerda 20:40 - HírExtra
A mintegy 400 millió forint értékű árut konvojban szállították az áruházlánc kamionjai az adományok elosztásában stratégiai partnerként segítő Magyar Élelmiszerbank Egyesület raktárába - tudatta közleményben az MTI-vel a Tesco.

A közlemény szerint a 11 kamionnyi adomány elsősorban ruhaneműkből áll, így a közeljövőben számos rászoruló család örülhet majd új ruháknak. Az adomány elosztásában részt vesz a Magyar Vöröskereszt is, amely számos jótékony célú programot valósíti meg a Tescóval közösen.

Az átadáson részt vett többek között Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke, Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke, Antal Erzsébet, a Tesco pénzügyi vezérigazgató-helyettese, valamint több országos segélyszervezet vezető képviselői.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását