2024. április 20. - Tivadar

M1: többmilliós csempészárúval buktak le

Egy török kamionban mintegy ötmillió forint értékben hamis márkajelzésű ruházati termékeket, egy olasz rendszámú kisteherautóban pedig több mint tízmillió forintot érő cigarettaszállítmányt találtak a pénzügyőrök a napokban az M1-es autópályán - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Közép-Dunántúli Regionális Parancsnoksága hétfőn az MTI-vel.
2010. február 22. hétfő 13:35 - HírExtra
Egy török kamion ruházati termékekből álló rakományának pénteki átvizsgálása során a pénzügyőrök mintegy ötmillió forint értékben találtak hamis márkajelzésű termékeket - mondta a regionális parancsnok bűnügyi helyettese.

Rozs Viktor pénzügyőr őrnagy közölte: a főként farmerokból álló termékeket áru hamis megjelölése bűncselekmény miatt a Vám- és Pénzügyőrség Közép-dunántúli Regionális Nyomozó Hivatala lefoglalta.

A vám- és pénzügyőrség járőrei múlt szombaton egy olasz rendszámú kisteherautó rakterének vizsgálata során észrevették, hogy a vezetőfülke mögötti részen egy válaszfal található. A válaszfal megbontását követően a rejtekhelyen nagy mennyiségű, ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta vált láthatóvá.

Rozs Viktor elmondta: a tételes vizsgálatok során mintegy 1600 karton cigaretta került elő. A több mint tízmillió forint értékű cigarettát lefoglalták, a gépkocsi vezetőjét pedig őrizetbe vették, ellene jövedéki orgazdaság bűntette miatt büntetőeljárást indítottak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását