2024. április 26. - Ervin

Visszautasították Kövér László kijelentését

Az MSZP Békés megyei önkormányzati képviselőinek, valamint országgyűlési képviselő-jelöltjeinek nevében visszautasította Varga Zoltán önkormányzati miniszter, hogy Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke arról "ironizált" egy jászszentandrási lakossági fórumon, hogy Békés megyét "megint el kell árasztani a Tiszával, meg kell szüntetni a szabályozást, és akkor legalább lehet nemzeti parkot csinálni".
2010. február 19. péntek 18:12 - HírExtra
A miniszter - aki az MSZP Békés megyei elnöke és Orosházán egyéni képviselő-jelölt is - pénteki békéscsabai sajtótájékoztatóján a fideszes választmányi elnök szavaival kapcsolatban megdöbbenésének adott hangot és közölte: gondoskodnak arról, hogy a megye lakossága megismerhesse Kövér László gondolatait a megyéről.

Arra a felvetésre, hogy a Fidesz közlése szerint az Egyenlítő Tv egy összevágott, manipulált felvétellel állt elő, sőt Kövér László Békés megye sorsát illetően nem a tervekről, hanem a nyolcévnyi MSZP-kormányzás drámai következményeiről beszélt, Varga Zoltán hangsúlyozta: bár valóban nehéz helyzetben van Békés megye, ám ezzel nem illik a politikusoknak ironizálniuk.

Hozzátette: Magyarország uniós csatakozása óta összességében 135 milliárd forint támogatás érkezett Békésbe, s ez azt jelenti, hogy a mindenkori kormány igyekezett segíteni a térségen.

Nagy László, az MSZP megyei kampányfőnöke, országgyűlési képviselő, és Békés térségének képviselő-jelöltje a távirati iroda kérdésére jelezte, hogy azt még nem döntötték el, hogyan kívánják tájékoztatni Kövér László szavairól Békés megye közvéleményét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását