2024. április 16. - Csongor

Két liberális politikus indul az MDF Békés megyei listáján

Békés megye hét egyéni választókerülete közül a gyulai és a mezőkovácsházi térségében szabad demokrata politikus indul az MDF listáján az országgyűlési választásokon - közölte szerdán a Békés Megyei Online (BEOL) hírportál.
2010. február 17. szerda 21:16 - HírExtra
A beszámoló szerint az MDF és az SZDSZ Békés megyei szervezetei közötti korábbi magállapodás alapján a gyulai térségben Juhász János, az SZDSZ megyei alelnöke indul. A mezőkovácsházi választókerületben pedig Nagy Béla vállalt jelöltséget, aki korában a liberális párt megyei elnöke volt és a rendszerváltás óta polgármesterként irányítja Medgyesegyházát.

A BEOL az MDF weblapjára hivatkozva azt is közölte, hogy a békéscsabai választókerületben Balázs Péterné, Békés térségében Lele József, Szeghalomban Ágoston Sándor, a szarvasi választókerületben Balog Károlyné, míg Orosházán Muszka Kálmánné indul a választásokon.

Nagy Béla az MTI érdeklődésére elmondta: számára Bokros Lajos személye és programja a garancia arra, hogy az ország jó irányba lesz képes elindulni. A jelöltség elvállalása szimbolizálhatja a két rendszerváltó párt együttműködését is - tette hozzá, s utalt arra, hogy 1990-ben az SZDSZ, a Fidesz és a Kisgazdapárt jelöltjeként nyerte el Medgyesegyháza polgármesteri tisztségét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását