2024. május 20. - Bernát, Felícia

Templomba törtek be, elfogták őket

Otthonában raboltak ki egy férfit, valamint három templomba is betörtek a perselypénzért azok a fiatalok, akiket a hétvégén fogtak el a letenyei rendőrök - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
2010. február 15. hétfő 17:07 - HírExtra
Csizmazia Péter közölte: három, húsz év körüli fiatalembert vettek őrizetbe, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy január 26-án az esti órákban Tótszentmártonban az ablakon át bemásztak egy egyedül élő középkorú férfihoz. A ház lakóját bántalmaztak és elvették párezer forintját. A férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A tettesek ezt követően az ajtót befeszítve betörtek a falu katolikus templomába is, ahonnan 35 ezer forintot, valamint a perselyből további készpénzt vittek el. Pár nap múlva hasonló módon törtek be a tótszerdahelyi, majd újabb néhány nap múlva a semjénházai templomba is, s mindkét alkalommal magukkal vitték a perselyben lévő pénzt.

Az őrizetbe vett három fiatalember ellen csoportos rablás, valamint betöréses lopás miatt indítottak büntetőeljárást. Szabadlábon védekező negyedik társuk ellen - aki a gyanú szerint csak az egyik templombetörésben vett részt - betöréses lopás miatt kezdeményeztek eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását